Anthony: Bio sam blizu odlaska u Bullse

Anthony: Bio sam blizu odlaska u Bullse

Carmelo Anthony u karijeri ima 25,551 poen. Ukupno je deset puta bio All-Star. Ali, u posljednjih 15 godina LeBron James osvojio je tri naslova. Dwayne Wade je u posljednjih 15 godina je osvojio tri naslova. Melo ?

Tri playoff serije.

Naravno nije imao suigrače kao što su imali James i Wade, ali možda djelomično ima i on udio krivice za to. U razgovoru za ESPN rekao je kako imao priliku pridružiti se Chicago Bullsima 2014. s Derrickom Roseom i Joakimom Noahom.

LeBron i Wade su potpisali kraće rookie ugovore 2006. i postali su slobodni igrači 2010. Anthony je odlučio ostati s dužim ugovorom iako su ga ova dvojica nagovarali na isto. Kada su oni s Chrisom Boshom zajedno bili u Miamiju, Anthony je ostao sam. Da nije uzeo duži ugovor možda je on mogao završiti u Miamiju.

Nismo znali da će se to dogoditi. Bio je to samo razgovor. Uvijek smo htjeli igrati zajedno. Rekli smo to kad smo došli u NBA. Nismo znali da će se to dogoditi, tada je to bila samo ideja“, rekao je Melo.

Nije znao što će se dogoditi. Na kraju je završio u dresu New York Knicksa. Imao je dobre brojke u dresu Knicksa, ali nije bilo momčadskog uspjeha. Ali je navodno bio blizu Bullsa.

Išao sam u Chicago. Rose, Noah. Bio sam tamo, zar ne ? Onda sam počeo slušati šaputanja iza scene. Sve je to počelo usred razgovora. Imao sam posljednji razgovor s Knicksima. Oni su bili posljednji. Bilo je obećano puno toga, puno je toga bilo rečeno. Rekao sam im kako pripadam tamo i kako ću igrati za njih“, dodao je Carmelo.

Dobio je na kraju ogroman ugovor, ali nije bilo puno individualnih i pogotovo momčadskih uspjeha. Melo je imao vrhunsku karijeru, ali tko zna što bi bilo da je tijekom karijere bio okružen boljim suigračima.

 

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar