Anketa među NBA čelnicima: Mavericksi imaju najsvjetliiju budućnost

Anketa među NBA čelnicima: Mavericksi imaju najsvjetliiju budućnost

Dallas Mavericksi ove godine imaju igrača koji ima velike šanse osvojiti nagradu za rookie igrača godine. Luka Dončić igra vrhunsku prvu sezonu. Dallas ove godine na tome nije stao nego su razmjenom došli do Kristapsa Porzingisa. Zbog toga mnogi treneri, izvršnici, scouti smatraju kako najsvjetliju budućnost imaju Dallas Mavericksi. Oni su birali momčadi koje nisu došli do playoffa ove sezone.

Sudionici su rangirali tri momčadi s najvećim šansama za svijetlu budućnost u ligi. Definitivno Mavsi to imaju s Dončićem i Porzingisom.

Uz Mavse tu su još Sacramento Kingsi koji su drugi dobili najviše glasova, a treći s najviše glasova su Atlanta Hawksi. Obje momčadi imaju puno dobrih mladih igrača i zbog toga su upali u top tri. Trae Young se probudio i počeo je igrati odlično, a Hawksi imaju nekoliko mladih igrača i još će imati dobar pick.

Sacramento Kingsi su ove godine uz pomoć veterana pokušali doći do playoffa. Ove godine neuspješno, ali ako bude sve dobro iduću sezonu, Kingsi mogu iduće godine, ali i u budućnosti biti konkurentni za velike stvari.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar