Al Horford razmijenjen u Oklahomu

Al Horford razmijenjen u Oklahomu

Novi predsjednik Philadelphia 76ersa brzo je počeo raditi velike poteze u Phili. Daryl Morey je odlučio razmijeniti Ala Horforda kako bi se riješio njegovog velikog ugovora. Ali za to su morali dati još i izbor prve runde i druge u Oklahomu City Thundere.

Oklahoma ima sada čak 17 izbora prve runde u idućih šest godina, nakon ove razmjene gdje je Danny Green postao novi igrač Phile.

Osim toga poslana su i prava na Vasilija Micića u Thundere. Ova razmjena ne može biti gotova dok se ne završi razmjena Dennisa Schrodera u Los Angeles Lakerse. Morey je ovim potezom uštedio novac vlasniku i dodao je opciju na trici. Green će morati biti puno bolji nego prošle sezone u dresu Lakersa.

Oklahoma sada skuplja sve pickove koje mogu naći. Nevjerojatan broj pickova prve runde tako da će biti zanimljivo vidjeti kako će se momčad izgraditi u idućih nekoliko godina i hoće li uspjeti maksimalno profitirati iz ovoga.

Phila s druge strane će pokušati na neki novi, drugačiji način doći do konkretnije borbe za naslov.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar