Ainge: Ovog ljeta ćemo se promijeniti od A do Z!

Ainge: Ovog ljeta ćemo se promijeniti od A do Z!

Boston Celticsi ulaze u ljeto u kojem bi mogli ponovno potpisati Kyrieja Irvinga i realizirati razmjenu u kojoj bi Kelt postao Anthony Davis. S druge strane, moguć je scenarij u kojem će ekipu graditi oko drugog dvojca, Jaysona Tatuma i Jaylena Browna.

„Uvijek govorimo o promjenama od A do Z… U stvarnosti idu od A do G ili E“, za Celtics.com je rekao Danny Ainge, generalni menadžer i predsjednik košarkaških operacija Bostona Celticsa, a zatim nastavio: „Ove godine će definitivno biti od A do Z.“

Osam Bostonovih igrača ovog će ljeta postati slobodni igrači, ili imaju tu opciju. Situacija koju je Ainge sažeto opisao terminom „neodgovorena pitanja“, a pod upitnikom se zapravo nalaze svi igrači Celticsa. Ainge je potom odbacio mogućnost domino efekta koji bi se mogao dogoditi ovisno o uspjehu akcija tijekom prijelaznog roka.

Ne, ne mislim da će nužno doći do domino efekta. Domino bi pao kad bi to bio samo moj svijet i kad bi mogli raditi sve što poželim, ali to ne funkcionira tako. Zato se pripremamo za mnoge mogućnosti.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar