Kristapsovi prijatelji opovrgnuli: On ipak želi igrati s Durantom!

Kristapsovi prijatelji opovrgnuli: On ipak želi igrati s Durantom!

Iako je prije nekoliko tjedana ESPN-ov Zach Lowe tvrdio kako Kristaps Porzingis nije bio oduševljen idejom igranja s Kevinom Durantom (o čemu smo već pisali) te da je to možda imalo neke veze s Porzingisovom zamjenom u Dallas Maverickse, novinar The Athletica Frank Isola sada tvrdi drukčije:

Odgovor iz Porzingisovog kampa je – Knicksi su izmislili ovu besmislicu, pogotovo priču s Durantom, zvijezdom lige koja je Porzingisu dala nadimak „Jednorog“. U stvari, očekuje se kako će Mavericksi ovog ljeta pokušati potpisati Duranta i da, Porzingis bi ga dočekao širom otvorenih ruku.

S obzirom na konstantno preispitivanje Porzingisove privrženosti New Yorku moguće je da su puštanjem takvih „informacija“ Knicksi gradili alibi za zamjenu koja se na kraju dogodila. Uz to, Lowe je spomenuo Kristapsovu želju da bude tzv. „lice franšize“, glavni i odgovorni. Uz Duranta to definitivno ne bi bio.

S druge strane, KP želi pobjeđivati, a to znači da će vjerojatno morati imati barem jednog suigrača boljeg od sebe. Kako pomiriti ove kontradiktorne ideje? Možda su različiti ljudi u njegovom kampu imali različite ideje o tome što učiniti u budućnosti. Ovakva nagađanja su, sada kada je Porzingis u Dallasu, nebitna.

Mavericksi za sljedeću sezonu imaju oko 30 milijuna dolara slobodnog prostora, a za Duranta će im vjerojatno trebati 38 milijuna. S obzirom na to da su u ranije zamjene uključili hrpu budućih pickova prve runde oslobađanje dodatnog prostora bit će zanimljivo.

Ipak, činjenica da je Kemba Walker prioritet Mavericksa u nadolazećem prijelaznom roku govori dovoljno o samopouzdanju i očekivanjima u Dallasu kada je u pitanju dolazak dvostrukog MVP-a NBA finala.

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar