Irving ozbiljno razmišljao o selidbi u Knickse

Irving ozbiljno razmišljao o selidbi u Knickse

Bivši playmaker Cleveland Cavaliersa, Kyrie Irving, kazao je kako će New York za njega uvijek imati posebno mjesto te da je ozbiljno razmišljao o Knicksima prije nego što je izrazio želju za produljenje suradnje s Bostonom.

Knicksi očajnički pokušavaju okupiti ekipu koja bi ih vratila na stare staze slave i donijela prvi naslov u Madison Square Garden od 1972-73.

Dovođenjem novog trenera, Davida Fizdalea, napravili su prvi korak, no idući potez bit će nešto teže za ostvariti.Naime momčadi iz „Velike Jabuke“ očajnički treba jedna zvijezda kako bi je uparili s čini se non stop ozlijeđenim Latvijskim Jednorogom Kristapsom Porzingisem.

Na meti Knickerbockersa od samog  početka njihovog procesa je Irving, koji je odrastao oko 15 milja od MSG-a. Međutim, nedavno je NBA prvak iz 2016. Izjavio kako ostaje Kelt, stoga je dočekan zvižducima u popularnoj „Mecci košarke“.

„Svaku ekipu sam uzeo u obzir tijekom procesa odlučivanja, ali očito je da New York ima posebno mjesto za mene. Odrastao sam u Jerseyu, stoga sam se mogao zamisliti kako sjedam s Fizdaleom  i igram za mladu i uzbudljivu ekipu Knicksa, kazao je prvi pick drafta iz 2011.

Otvarala se mogućnost i igranja s Kristapsom, ali na kraju sam se odlučio za Boston iako sam ozbiljno razmišljao o New Yorku“, završio je Uncle Drew.

Olakotna je okolnost za Boston što oni Kyrieju mogu ponuditi ugovor vrijedan 190 milijuna dolara kroz 5 godina dok, dok seKnicksi mogu „isprsiti sa samo“ 140 milijuna dolara kroz 4 godine.

    Ostavite komentar