Dnevna doza Jimmyja Butlera

Dnevna doza Jimmyja Butlera

Iako su početne informacije govorile kako Minnesotin trener i predsjednik košarkaških operacija Tom Thibodeau odbija započeti bilo kakve pregovore oko razmjene Jimmyja Butlera, stvari su se ipak promijenile.

Prema informacijama Reida Forgravea s NBC Sportsa Thibs bi pristao na razmjenu ako dođe zadovoljavajuća ponuda.

Naša situacija je takva da je on zatražio razmjenu, i mi ćemo to ispoštovati. No nemamo namjeru pristajati na bilo kakvu ponudu. Nas dvojica smo vodili određene razgovore koji će ostati tajni, no nemamo namjeru raditi na štetu franšize. To je naš prioritet.”, rekao je Thibodeau.

S obzirom na to da Wolvesi traže veterane koji mogu odmah pomoći momčadi ili mlade talente, uz neizostavni dodatak izbora za buduće draftove, pitanje je hoće li se naći ekipa koja će na iste uvjete i pristati.

Svoju šansu u tome vide Houston Rocketsi, koji prema pisanju Adriana Wojnarowskog pokušavaju smisliti kvalitetan trade putem kojeg bi mogli dovesti Butlera u svoje redove. Iako se Miami navodi kao glavni kandidat, mogućnost napada na prsten te činjenica da je Butler iz okolice Houstona daju za pravo Rocketsima nadati se da će uspjeti izvesti ovaj posao.

A u tome bi im mogli pomoći Phoenix Sunsi, koji imaju želju ući u razmjenu ako sebi omoguće rješavanje gorućeg pitanja – pojačanja na poziciji playmakera, te svoju šansu vide u ovoj situaciji.

Naime, ako Miami odluči u Minneapolis poslati svog startnog razigravača Gorana Dragiča Thibs bi došao u situaciju u kojoj bi morao birati između njega, Jeffa Teaguea te Tyusa Jonesa. A upravo za ovu dvojicu je interes pokazao Phoenix.

Ispred nas su i dalje zanimljivi dani, koji će iznjedriti nekoliko novih vijesti vezano za ovu situaciju.

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar