Nance Jr. i Cleveland u pregovorima

Nance Jr. i Cleveland u pregovorima

Larry Nance Jr. je jedan od igrača koji se uklapaju u višegodišnju viziju momčadi Cleveland Cavaliersa. Zato sada oni vode pregovore koje moraju zaključiti prije početka nove NBA sezone, inače će Larry postati free agent na ljeto 2019. godine. Trenutačno Larryju ostaje da odigra svoju četvrtu NBA sezonu u kojoj će zaraditi 2,27 milijuna dolara. Sljedećeg ljeta Cavsi mogu prije 1. srpnja da mu ponude kvalifikacijsku ponudu u visini od 3,36 milijuna dolara i tako ga učine zaštićenim slobodnim igračem.

Larryja su Cavsi doveli zadnjeg dana ovogodišnjeg trade deadlinea iz Los Angeles Lakersa s Jordanom Clarksonom, a put LA-a su poslali Isaiaha Thomasa, Channinga Fryeja i pick prve runde ovogodišnjeg drafta kojim su Lakersi izabrali Moritza Wagnera.

Cavsi su nakon odlaska LeBrona Jamesa u Lakerse već potpisali novi četverogodišnji ugovor s Kevinom Loveom, ali još uvijek će imati prostora na capu (prema projekcijama nekih 15-tak milijuna)za novi ugovor Nancea koji bi počeo da teče od sljedeće sezone .

Larry Nance Jr. je sin nekadašnjeg igrača Cavsa Larryja Sr. koji je igrao za Cavse šest sezona (1988-1994), te su mu Cavsi umirovili broj 22.

Njega su na draftu 2015. godine kao 27. pick prve runde izabrali LA Lakersi. Za njih je odigrao dvije i pol sezone da bi kao što smo spomenuli zadnjeg trade deadlinea završio u Clevelandu.

Ukupno je u NBA ligi odigrao 192 utakmice (55 startao) te je postizao 12,2 poena, hvatao 5,9 skokova, dijelio 1,2 asistencije te imao 1,2 ukradene lopte za 21,5 minuta koliko je igrao u prosjeku.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar