Cauley-Stein: Borim se za bolji ugovor

Cauley-Stein: Borim se za bolji ugovor

Dan predviđen za prvi izlazak pred medije uslijed početka nove NBA sezone je iza nas. Igrači su bili na raspolaganju fotografima, novinarima pa smo tako dobili i prve intervjue pred početak novog NBA ludila.

Jedan od košarkaša Sacramento Kingsa, Willie Cauley-Stein obratio se medijima te kazao što očekuje od nove sezone u dresu Kingsa:

Spremio sam se za novu sezone kako bi dobio što veći ugovor. Spreman sam dobiti te novce koje ova liga nudi. U dosadašnjoj karijeri pokušao sam na svoj način da se istaknem ali nije išlo kako treba. Sada ću pokušati tako da ću sve učiniti kako bi dobio ugovor koji mislim da zaslužujem. Svidjelo se to drugima ili ne. Konstantno sam radio na svojoj igri što nikada do sada nisam želio učiniti. S toga imam razlog da se nadam novcima koje želim i zaslužujem imati

Inače Cauley-Stein ulazi u posljednju godinu ugovora iako na ugovoru ima opciju i za sezonu 2019/2020 ako Kingsi se odluče aktivirati tu vrstu opcije.

Generalni menadžer Kingsa, Vlade Divac mladom centru poručio je jasnu poruku:

Sve što tražim od Steina jeste da bude konstantan jer ispred njega je ključna godina.”

U prethodnoj sezoni, WCS odigrao je 73 susreta uz prosjek od 12,8 poena, 7 skokova za oko 28 minuta na parketu. Podsjećamo da je Stein izabran kao 6. izbor na draftu 2015 godine te ako želi ispuniti osobne ciljeve morat će igrati na potpuno novom nivou.

Masivan poput attacka, zanimljiviji i od Shaqa. Uvalim lakatuŠu u postu bilo domaćem ili gostu. TZ 075

    Ostavite komentar