Davis: Ne krivim Cousinsa, no od sad je neprijatelj

Davis: Ne krivim Cousinsa, no od sad je neprijatelj

Odluka DeMarcusa Cousinsa da pojača redove Golden State Warriorsa je izazvala lavinu komentara, pretežno negativnih, gdje ga se optužuje da se polakomio za prstenom te s tom namjerom prešao u redove najjače momčadi.

Ipak, postoje i osobe koje ne vide ništa loše u tome, ili barem takvo stajalište prezentiraju u javnosti. Njegov bivši suigrač Anthony Davis je iznio i svoje viđenje ove odluke, koja je suprotnost mišljenju većine.

Sretan sam radi njega, stvarno jesam. U redu, učinio je to što je učinio, no on je donio najbolju moguću odluku za svoju karijeru u ovom trenutku. Izabrao je ekipu koja će mu dati sve vrijeme za oporavak te neće požurivati njegov povratak na parket. Ove sezone ćemo se vidjeti tri, četiri puta, a ja mu želim samo najbolje u daljnjoj karijeri.”, izjavio je Davis.

No, kada se sretnu na parketu stvari će postati drukčije.

On je od sada na parketu moj protivnik, te ga gledam tako. Naše prijateljstvo će u tim trenutcima biti stavljeno u stranu, te će postati moj protivnik kojeg gledam pobijediti na bilo koji način.”, dodao je Davis.

 

Zbog savršenog “kamena-s-ramena” šuta odlučio postati neokrunjeni seronja za tipkovnicom. Preko tjedna vodi život kao Roko Karanušić, a vikendom se priprema za novi tjedan. Građom kao bure ponosno čuva dio na svakom šanku, odakle dolazi i većina tekstova. Svoju sklonost ka alkoholu pripisuje autodestruktivi u vidu navijanja za Knickse.

    Ostavite komentar