Anthony se i dalje vidi kao startera

Anthony se i dalje vidi kao startera

Čini se kako Carmelo Anthony ne odustaje od toga kako može još puno toga napraviti kao starter, unatoč mnogim momčadima koji ga možda i žele kod sebe, ali s klupe. Anthony je većinu svoje karijere proveo s puno kritika, ali je često igrao na vrhunskoj razini tako da je tu uvijek bilo balansa, ali u posljednje vrijeme to se ne može reći.

Anthony je razmijenjen u Atlanta Hawkse koji će ga otpustiti, otkupiti ugovor i riješiti se Anthonya. „Biti otkupljen, otpušten, izgleda kao da si gotov“, rekao je Anthony u Washingtonu tijekom privatnog Nike događaja. „Sada je to kao normalna stvar, norma. Ako nešto ne ide, dobiješ otkup ili razmjenu. To je nova norma u košarkaškom društvu. Morao sam preko toga prijeći. Imao sam razgovor sa ženom i obitelji i rekao sam, neću biti otkupljen, neću biti otpušten“, izjavio je Melo.

Hawksi će vjerojatno otpustiti Mela, a on će možda potpisati za Houston Rocketse. Ima 34 godine, a prošle godine je imao najgoru sezonu u karijeri. Ali svejedno će dobiti 27,9 milijuna od Oklahoma City Thundera, a to je jedina sigurna stvar u njegovoj karijeri, novac. Melo je razočaran u javnost koja ga osuđuje na temelju posljednjih šest mjeseci, koji nisu bili sjajni, a ne na njegovih 15 godina, koje su uistinu bile sjajne.

Kad su Mela pitali o tome da počinje utakmice s klupe nije bio najsreniji kod odgovora. „Znam kako igrati ovu igru“, nastavio je Melo. „Igram je već jako dugo. Kad budem spreman za tu ulogu, uzet ću je. Samo ja znam kada je to najbolje za mene. Neću to uraditi kod situacija u kojima znam kako mogu više. Na kraju dana ljudi koji su važni znaju moje mogućnosti i što sve mogu.“

Bez obzira na turbulentnih pola godine, Melo je imao vrhunsku karijeru. Preko 25,000 poena, skoro 230 milijuna zarađenih od NBA plaća. „Mislim kako pobjede ponovno pišu sve“, izjavio je Melo. „One riješe sve. Pogledajte prošlu godinu. Kad smo pobjeđivali priča je već bila napisana. Kad smo počeli gubiti, priče su se pričale“, rekao je za kraj Carmelo Anthony.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar