Holmes pojačao Sunse

Holmes pojačao Sunse

Jučer su Phoenix Sunsi obavili dvije razmjene. Pored već pomenute razmjene s Brooklyn Netsima, Sunsi su obavili i manju razmjenu s Philadelphia Sixersima. Sunsi su iz Phile doveli mladog centra Richauna Holmesa. Njegov ugovor su uklopili u prostor koji je ostao nakon razmjene s Netsima. U zamjenu za Holmesa (nije poznato hoće li ga Sunsi otpustiti) Sixersi su dobili 1,6 milijuna trade exception te prostor na capu u koji im je bio dovoljan da potpišu novog mladog centra Jonaha Boldena kojeg su izabrali u drugoj rundi prošlogodišnjeg drafta.

U zadnje tri godine Holmes je bio rotacijski igrač u Sixersima, ali uz neprikosnovenog Joela Embiida i ostanak centra Amira Johnsona te mogućeg dolaska (još nije potvrđena razmjena) centra Mikea Muscale ne bi imao puno prostora za igru i razvoj. Vjerojatno se neće ni u Sunsima naigrati uz prvi pick DeAndrea Aytona, veteranskog centra Tysona Chandlera, te mlade centre Marquesa Chrisa i Dragana Bendera. Još je tu i pridošli iz Netsa Darrell Arthur koji će vjerojatno (a možda i Holmes) biti otpušten od strane Sunsa.

Holmes je ova sezona četvrta u NBA ligi te će u zadnjoj godini ugovora zaraditi 1,6 milijuna dolara. Holmes koji je u ligu došao 2015.godine kao 7. izbor druge runde drafta (a 37. ukupno) prošle sezone za Sixerse odigrao 48 utakmica (2 startao) te je postizao 6,5 poena, hvatao 4,4 skoka te dijelio 1,3 asistencije za 15,5 minuta koliko je u prosjeku igrao po utakmici.

1998. godina, HRT, repriza zadnje Jordanove utakmice uz pobjedonosni koš. Razumljiv razlog zašto pratim NBA ligu. Navijam za Sacramento, šteta što su Lakersi u periodu 1998-2004 bili prejaki

    Ostavite komentar