Giannis Antetokounmpo želi udružiti snage s još ponekom NBA zvijezdom

Giannis Antetokounmpo želi udružiti snage s još ponekom NBA zvijezdom

Giannis Antetokounmpo nema ništa protiv dolaska još jedne NBA superzvijezde u Milwaukee. Ili više njih. Čak i ako to bude značilo da više neće biti najbolji igrač Bucksa.

„Ovo je nešto što nikad nisam izjavio“, rekao je Giannis u intervjuu za COSMOTE TV u Grčkoj.

Ako bi LeBron i Kevin Durant i Anthony Davis došli u Milwaukee, ne bi mi smetalo. Ne zanima me jesam li prvo, drugo ili treće ime kluba, ok? Zato što želim pobijediti… Naravno, kad sam imao 18 ili 19 godina nisam shvaćao što je potrebno za pobjedu. Ali zato sada, imam 25 godina i želim pobjeđivati jer kad se jednog dana umirovim to je ono što će ljudi pamtiti. A kad bih imao LeBrona, KD-a, Davisa, kad bi svi došli, ne bi imao ništa protiv. Nije me briga jesam li najbolji igrač u momčadi.“

Antetokounmpo je također izjavio kako planira dugu košarkašku karijeru.

Neću prestati igrati dok ne ostvarim što sam naumio. Želim osvojiti medalju, želim osvojiti NBA naslov. Možda budem igrao do 45. Ne žuri mi se, ostajem ovdje. Mislim da moram ići dan po dan da bi dosegnuo nivo igre koji želim. Moram popraviti šut iz igre i s linije slobodnih bacanja, a to će se dogoditi zato što marljivo radim i vjerujem u sebe. Moj dan će doći“, zaključio je Greek Freak galvanizirajući sam sebe.

Bit će zanimljivo čuti što „stara garda“ košarkaških analitičara misli o još jednoj ideji Justice league na NBA način. Mada svi možemo pretpostaviti njihove reakcije.   

Zaljubljen u košarku od povratka Najvećeg iz prve mirovine. Trash talker poput Birda s identičnim vertikalnim odrazom. Kad ne svira tamburu upija svaku mudrost Velikog Aristotela i ekipe s TNT-a. BBQ chicken alert!

    Ostavite komentar