Harden odbio produženje ugovora

Harden odbio produženje ugovora

James Harden želi iz trade Houston Rocketsa, to je već sada svima jasno. A koliko je njegova želja za odlaskom jaka govori i činjenica kako je odbio produženje u vrijednosti 50 milijuna po sezoni. Bio bi prvi igrač koji bi imao takvu plaću. Ali kako prenosi Adrian Wojnarowski on traži trade.

Harden u posljednje vrijeme više razgovara sa zvijezdama Netsa Kevinom Durantom i Kyrieom Irvingom, a Rocketsi su pokušali produžiti njegov ugovor. Dvije godine i 103 milijuna, na tri godine što još on ima. Za ove tri godine što su ostale ima 133 milijuna“, prenosi ESPN.

Momčadi trenutnu nisu blizu nekog dogovora. Momčadi su bile u kontaktu, ali nisu uspjeli napraviti nikakav pravi razgovor što se tiče razmjene. Rocketsi idu polako i pokušat će izvući što više mogu.

Ako ne uspiju dogovoriti trade s Netsima, onda će možda uspjeti dogovoriti s Philadelphia 76ersima. Harden također ne bi imao ništa protiv ako bi završio u toj momčadi jer smatra kako su i oni kandidati za osvajanje naslova.

Obožavatelj glavnih američkih sportova i nogometa. Košarku počeo pratiti preko igrica (NBA live/2k), navijač Celticsa. U slobodno vrijeme basket, knjige, Madden NFL.

    Ostavite komentar